xanascat

Informacion sobre Xanascat

Impulsat per l'Agència Catalana de la Joventut, ‘L’Estiu és Teu!’ és un programa de colònies d’estiu adreçat a nois i noies de 5 a 16 anys.

934838341 www.xanascat.cat/shownode.tjc?id=312 Carrer Calàbria 147.
08015, Barcelona - Barcelona
Distrito: Ensanche - Barrio: La Nova Esquerra de l'Eixample

Durant els mesos de juliol, agost i setembre els joves que participin en els campaments d’estiu de la Generalitat de Catalunya podran gaudir de tres noves estades. Les principals novetats quant a activitats són les estades de cinema, les estades creatives i les estades multiesportives.
L’alberg Pere Figuera de Planoles acollirà estades de 10 dies per a nois i noies de 8 a 16 anys que convertiran als participants en els guionistes i protagonistes de les seves pròpies històries. D’altra banda, l’alberg Jaume I a l’Espluga de Francolí oferirà als joves les estades creatives amb l’objectiu de desenvolupar la imaginació, la capacitat creativa i la sensibilitat artística per mitjà de diferents tallers pràctics. L’última novetat de ‘L’Estiu és Teu!’ 2012 arriba en forma de noves instal·laciones per a les estades multiesportives a l’alberg Residència Esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant.
Tots els albergs que acullen les colònies i campaments d’estiu de la Generalitat formen part de Xanascat (Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya), ofereixen activitats adaptades a les edats dels participants, compten amb monitors especialitzats i disposen de beques amb un descompte del 10% per a famílies monoparentals i nombroses.

No sabe cómo llegar a este lugar ?

Parada de autobús a 113 m Calàbria-Aragó
  • 41
Parada de autobús a 138 m Rocafort-Aragó
  • 41
Parada de autobús a 218 m València-Viladomat
  • H10

Vulka Level

824 puntos
1.6Nivel
0 10
Subir Nivel