Watt Energia

Informacion sobre Watt Energia

Watt Energia Empresa dedicada a projectes e instal·lacions d'energies renovables i estalvi energètic. Biomassa, fotovoltaica, biogas, solar tèrmica.

973310649 www.wattenergia.com C/ Cacasses 16
25344, Sant Martí de Riucorb - Lleida

El nostre principal objectiu és crear projectes que permetin generar l’energia que consumim d’una forma més eficient, econòmica, segura i sostenible possible. Tot cercant la màxima rendibilitat en cadascuna de les instal·lacions, prenent cura del nostre món i de l’entorn que ens envolta.

A Watt energia ® som un grup de professionals dedicats al desenvolupament d’energies renovables. Generem energia elèctrica i tèrmica a partir de fonts renovables com ho són la biomassa, la fotovoltaica, el biogàs i la solar tèrmica.
En el camp de les energies renovables, l'empresa desenvolupa diversos projectes, desde l'estudi de viabilitat fins a la posada en funcionament de la instal·lació. Realitzant treballs i projectes tant per a empreses com per a particulars. Participa en totes les fases del projecte i esdevé si cal, la responsable de l'explotació i el manteniment de la instal·lació.
Els nostres àmbits d'actuació són:
Biomassa.
Solar fotovoltaica.
Solar Tèrmica.
Biogàs.
Operació i manteniment.

No sabe cómo llegar a este lugar ?

Vulka Level

1.283 puntos
1.5Nivel
0 10
Subir Nivel