Ippsic

Informacion sobre Ippsic

Ippsic IPPSIC és un espai que ofereix recursos psicològics amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones. En aquest sentit realitzem tractaments psicoterapèutics, assessorament psicopedagògic, peritatge psicològic, cursos i tallers psicoeducatius i formació a professionals.

973 041 323 609 340 786 ippsic.cat/ Passeig de l’Estació, nº12 Entresol A (entre el C/Sant Lluis i C/Dr.Fleming) Balaguer, Lleida 25600 España mapa
25600, Balaguer - Lleida

El centre de psicologia IPPSIC de Balaguer, és un espai que ofereix recursos psicològics amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones. En aquest sentit, mitjançant els nostres psicòlegs especialitzats, realitzem tractaments psicoterapèutics, assessorament psicopedagògic, peritatge psicològic, cursos i tallers psicoeducatius i formació a professionals.

A la nostra clínica de psicologia, realitzem els nostres tractaments a diverses àrees o especialitats, depenen de a qui es dirigeixin aquestes teràpies.

Som especialistes en el tractament d’un seguit de trastorns en els adults, com poden ser: l’ansietat, la depressió, les fòbies, les conductes alimentàries, el dol o el creixement personal, entre d’altres.

D’altra banda, a IPPSIC també tractem aspectes que afecten als més joves. En aquest sentit, al nostre centre psicològic tenim experts en matèries com la logopèdia per tractar les alteracions que pateixen els petits a l’hora de parlar o comunicar-se oralment, com també quan ho fan de forma escrita. A través de la reeducació del llenguatge, els nostres experts en logopèdia aconsegueixen eliminar aquestes dificultats que pateixen els més joves a l’hora de parlar o escriure.

Pel que fa al tractament dels trastorns i altres problemes que afecten als infants, els especialistes en tractaments psicoterapèutics d’IPPSIC estan especialitzats en la gestió de trastorns com el dèficit d’atenció, trastorns de conducta, control de les emocions, depressió, ansietat, fòbies, problemes relacionals, alteracions de la son, trastorns alimentaris i d’obesitat, addiccions i altres problemes propis dels nens o adolescents.

Al nostre centre de psicologia de Balaguer (Lleida), duem a terme intervencions psicopedagògiques, adreçades a millorar el rendiment i demés aptituds dels joves, relacionant aquests aspectes amb les emocions que intervenen en aquests adolescents amb l’objectiu de millorar la seva conducta i equilibri emocional.

A IPPSIC també realitzem teràpies relacionades amb la família i les parelles. Sovint es produeixen conflictes o problemes en aquests nuclis familiars i, mitjançant la psicoteràpia i l’assessorament que realitzem al nostre centre, aconseguim afavorir el benestar d’aquestes persones per a que aprenguin a resoldre els possibles conflictes que sorgeixin.

No sabe cómo llegar a este lugar ?

Vulka Level

122 puntos
1.1Nivel
0 10
Subir Nivel