Festes infantils Jajejijoju Barcelona

Informacion sobre Festes Infantils Jajejijoju Barcelona

Festes infantils Jajejijoju Barcelona Empresa d'organització de festes infantils a Barcelona a domicili amb mags, pallasos, animadors infantils per aniversaris, comunions, bodes i tot tipus d'esddeveniments infantils

644118020 www.festesinfantilsbarcelona.cat font del remei 32
barcel, barcelona - Barcelona
Distrito: Ciutat Vella - Barrio: El Raval

Festes infantils Barcelona Jajejijoju es una empresa líder en organització d’esdeveniments infantils a domicili a Barcelona qu ofereix als seus clients els més divertits pallasos, els mags més soprenents, el animadors infantils més dinàmics a més de monitors, especialistes en contes i titelles per fer que els seus aniversaris, festes de comunió, batejos, festes d’empresa i escoles esdevinguin inoblidables tant petits com per grans.

La més amplia selecció d’activitats garantirà l’èxit de la seva festa tan si es tracta d’una festa particular al seu domicili com espectacles de gran format com Carnestoltes, festes de fi de curs i Halloween per escoles, festes d’empresa o festes majors d’urbanitzacions o ajuntaments.

Som l'equip amb més experiència en el camp de les festes infantils, per això ens valen més de 16 anys d’experiència, ens recolça un brillant equip d’animadors i un ventall molt ampli d’activitats per oferir a la canalla.

I si et cal completar la teva festa infantil et proporcionem serveis adicionals com lloguer de castells inflables, servei de càtering i decoració d’espais, pluges de globus i fins i tot per Nadal organitzem la visita del Pare Noel i dels Reis Mags a domicilis particulars i empreses per portar tota la màgia i il·lusió als mes petits que gaudiran dels seus personatges més estimats els quals escoltaran les seves peticions, els donaran els regals i es faran fotografies amb ells.

Amb autèntics professionals carregats de recursos per animar els nens : jocs, cançons, balls, titelles, màgia, pallassos, contes, maquillatge, globoflexia, espectacles amb bombolles de sabó mbolles de sabó, minidiscos pels ballarucs, interessants i innovadores animacions científiques pels més curiosos, ginkames, jocs tradicionals, maquillatge de cara, globoflexia... perque res no manqui i per passar-hio d'allò més be!!


Oferim top tipus d'animacions temàtiques amb animadors infantiles caracteritzats dels personatges preferits dels nens pallassos, princeses, prínceps, mags, caputxetes, bruixetes, vampirs i divertits monstres per Halloween, indis, vaquers, herois de còmic ... mil i un personatges amb els quals els petits passaran una fantàstica estona.

Contacti amb nosaltres per or¡ganizar les seves fetes infantils a domicili a Barcelona i l'assessorarem de forma professional per adaptar-nos als seus gustos i el seu pressupos

No sabe cómo llegar a este lugar ?

Parada de autobús a 216 m La Rambla-Palau Moja
  • 59
  • 14
Parada de autobús a 248 m Vía Laietana-Metro Urquinaona
  • 45
  • V17
  • 17
Parada de autobús a 249 m La Rambla-Pl de Catalunya
  • 59

Vulka Level

873 puntos
1.5Nivel
0 10
Subir Nivel