EXPERIENCE IT, INNOVATION STRATEGIC PROJECTS

Informacion sobre Experience It, Innovation Strategic Projects

EXPERIENCE IT, INNOVATION STRATEGIC PROJECTS Experience IT, és una empresa tecnològica, amb un gran equip humà que aporta una gran experiència en organització de processos i implementació tecnològica; neix amb la idea d'ajudar al desenvolupament econòmic i social de las empreses catalanes, espanyoles i europees, amb la idea de ser un model de formació i informació orientat a la direcció d'empresa, per que aquestes siguin més competitives, perquè puguin creixer i fer-se fortes en el mercat, ja no només a nivell nacional sinó a nivell global.

902454547 902454549 www.expereienceit.cat C/ Turo de Malloles
17411, VIDRERES - Girona

Experience IT, és una empresa tecnològica, amb un gran equip humà que aporta una gran experiència en organització de processos i implementació tecnològica; neix amb la idea d'ajudar al desenvolupament econòmic i social de las empreses catalanes, espanyoles i europees, amb la idea de ser un model de formació i informació orientat a la direcció d'empresa, per que aquestes siguin més competitives, perquè puguin creixer i fer-se fortes en el mercat, ja no només a nivell nacional sinó a nivell global.

Experience IT pretèn ser el departament TIC i/o proveïdor extern de tecnologia d'aquest segment d'empreses, d'aquesta manera (amb un cost inferior al que suposaria un departament intern), és possible que les PIME realitzin la transformació empresarial necessària per ser més competitius. La nostra missió es proveïr serveis d'alta qualitat i valor afegit en projectes de tecnologia de la informació i comunicacions.

Experience IT, és una empresa en que el seu equip té la capacitat de cobrir les necessitats tecnològiques de la petita i mitjana empresa, en els àmbits de gestió organitzativa i informàtica empresarial. La relació que mantenim amb els nostres clients es basadab en una relació de confiança i una metodologia de treball que aporta benefici mutu, materialitzant-se en resultats econòmics positius. A travès del assesorament de les necessitats tecnològiques a mida de cada PIME, el provisionament tant del hardware (ordinadors, centraletes telefòniques, telèfons mòbils, etc.…), així com dels programes per gestionar el negoci, ajudem a reduir els costos i incrementar els beneficis, factors medibles en termes econòmics i disponibilitat de temps.

La nostra forma de treball consisteix en el trasllat de la metodologia d’un equip de treball de grans empreses a una petita empresa. Per fer-ho contem amb un equip amb una àmplia experiència en la direcció TIC de grans empreses.

No sabe cómo llegar a este lugar ?

Vulka Level

903 puntos
1.6Nivel
0 10
Subir Nivel