ELECTRORILO S.L. Montcada i Reixac - Barcelona

Informacion sobre Electrorilo S.l.

ELECTRORILO S.L. EMPRESA DEDICADA A REFORMAS INTEGRALES Y DISTRIBUCION DE SISTEMAS DE BOMBEO, CUADROS ELECTRICOS, ACCESORIOS PARA PISCINAS, OSMOSIS INVERSA ETC.

935752241 935647584 www.electrorilo.com Puigcerda 2
08110, MONTCADA I REIXAC - Barcelona
Distrito: Sant Martí - Barrio: Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

EMPRESA DEDICADA A REFORMAS INTEGRALES Y DISTRIBUCION DE SISTEMAS DE BOMBEO, CUADROS ELECTRICOS, OSMOSIS INVERSA, BOMBAS DE ACHIQUE, GRUPOS DE PRESION, FAROLAS SOLARES ETC.


La nostra empresa va ser fundada a l’any 1990 a Leioa (Pais Basc), als seus començaments van ser el d’una empresa familiar dedicada principalment a instal•lacions elèctriques, manteniments de sistemes de bombeig, distribució i venda de electro-bombes i lampisteria.

Des de finals de l’any 2006 hem obert una delegació a Montcada i Reixac (Barcelona).

Disposem de carnet d’instal•ladors electricistes amb la categoria d’especialista així com instal•ladors en telecomunicacions, sent aquest un mercat que estem obrint a l’actualitat.

En el decurs d’aquest últim any la nostra principal tasca ha estat la d’efectuar obres, principalment a la zona de Girona i Pineda, per entitats com Mapfre, Caja Madrid, Caja Galicia. També hem fet altre tipus d’obres com el restaurant Soca a Sitges, un estanc a Terrassa, una tenda tèxtil a Vilafranca del Penedès

Els nostres principals clients són :

A Catalunya:
Construcciones Lopez Landa, Cadifor, FCCC. AR Decoración, diverses administracions de finques, Hotels de la cadena Hesperia i NH.

Al País Basc:
Govern Basc, manteniment de cadenes Benetton, Jean Louis David, Eroski, Universitat del País Vasco, FCC, Dragados, Imbisa etc., Vizcaina de Edificaciones, Construcciones Etxea, manteniments de sistemes de Bombeig per administradors de finques etc.

Últimes Obres efectuades al País Basc:

Palau de Justicia de Burgos, Hotel Indautxu, Hotel domine, Hotel Aretxarte Conservatorio de Música de San Ignacio, diversos xalets a Asua, Pabellons per a Imbisa en Vitoria, Centre Social El Kalero, Centro Cívico de Álava, etc.

Addicionalment els informem la nostra empresa desenvolupa i implanta el Sistema de Gestió de Qualitat que garanteix el cumpliment de la norma UNE-EN-ISO 9001:2008

No sabe cómo llegar a este lugar ?

Estación de metro a 169 m El Maresme / Fòrum
  • L4
Parada de autobús a 51 m Av Diagonal-Llull
  • 7
Parada de autobús a 109 m Fòrum
  • H16
Parada de autobús a 137 m Av Diagonal-Rambla de Prim
  • 141

Vulka Level

1.772 puntos
1.5Nivel
0 10
Subir Nivel