CAMAR MEDA,SL

Informacion sobre Camar Meda,sl

CAMAR MEDA,SL Tracte personalitzat i un gran equip de professionals del món de la construcció que s'adapten a les necessitats de cada client, donant un servei integral en cadascun dels seus rams.

972494582 972493544 www.camarmeda.com Crta.Palamós
17460, Celrà - Girona

Camar Meda és una empresa constituïda l'any 2002 amb el nom de Façanes Integrals sl. Des dels seus inicis es dedica a la construcció i restauració d'edificis d'habitatges i industrials.

Amb el pas dels anys s'ha diversificat el tipus d'obres realitzades, combinant els grans projectes en qualitat de subcontractista, amb altres de menor dimensió i reformes de tot tipus.

Camar Meda ofereix, amb plenes garanties, realitzar les funcions de contractista principal de les obres en la modalitat "claus en mà", donant un molt bon nivell de qualitat i un compromís en els terminis de lliurament dels treballs propis i subcontractats.

S'ha creat també una oficina tècnica interna amb diferents tècnics que realitza, a part del control de qualitat intern, la gestió integral de l'obra fins i tot dels projectes, direccions i llicències.

No sabe cómo llegar a este lugar ?

Vulka Level

1.073 puntos
1.5Nivel
0 10
Subir Nivel