Reusplanol

Informacion sobre Reusplanol

Reusplanol Reus Planol pertany al grup Publicitari + ke mapas A + ke mapas impulsem entre altres projectes ReusPlanol i TarracoPlanol com a projectes d'avantguarda per poder oferir i mantenir informat a tothom, de qualsevol esdeveniment o lloc d'interès dins de la seva ciutat.

977300338 www.reusplanol.com Camí de Valls
43204, Reus - Tarragona


Reus Planol pertany al grup Publicitari + ke mapas

A + ke mapas impulsem entre altres projectes ReusPlanol i TarracoPlanol com a projectes d'avantguarda per poder oferir i mantenir informat a tothom, de qualsevol esdeveniment o lloc d'interès dins de la seva ciutat.

Gràcies a la col laboració amb diferents entitats, Ajuntaments, Oficines de turisme, entitats públiques s'ha aconseguit crear una xarxa de distribució per poder proveir durant tot l'any als diferents clients i punts de distribució del nostre mapa.

Mitjançant la seva difusió i el seu èxit aconseguit durant els últims mesos pretenem sense perdre la nostra filosofia, expandir el nostre propòsit a diverses ciutats amb característiques similars, elaborant projectes que no només puguin interessar als ciutadans sinó que realment els serveixin com a eines per poder consultar i estar al dia de qualsevol esdeveniment o notícia ocorreguts dins de la seva ciutat.

Promovem l'ús del nostre mapa per internet i oferim als nostres clients una eina perfecta per a poder anunciar i configurar a mida els seus negocis dins del seu apartat personalitzat del mapa.

El nostre objectiu és aconseguir convèncer a tots els nostres clients i lectors que els hem proporcionat un nou mitjà de referència per estar informats, i poder utilitzar tots els recursos i punts d'interès que surten en els mapes, i sobretot subratllant els llocs i els esdeveniments de tot l'any més interessants i útils per a tots.

No sabe cómo llegar a este lugar ?

  • Vista mapa normal
  • Vista mapa de calle

Vulka Level

2.214 puntos
1.6Nivel
0 10
Subir Nivel

Últimas fotos añadidas Reusplanol

Productos y servicios Reusplanol

  • Tarragona
  • Baix camp
  • Información
  • Reus
  • Portal internet