MORGADES EXCAVACIONS

Informacion sobre Morgades Excavacions

MORGADES EXCAVACIONS Excavacions, enderrocs, transports, moviments de terres, venda d'àrids i terres vegetals, obra civil i murs de contenció.

977661139 678766486 www.morgades.com Ctra. de Valls 51 2º
43700, El Vendrell - Tarragona

Empresa jove i seriosa creada l'any 2006 al municipi del Vendrell, però amb una amplia experiència en el sector. Disposem de maquinària diversa i oferim serveis d'excavacions, moviments de terres, enderrocs manuals i mecànics, transports, col·locació de murs de contenció d'escollera, anivellacions, asfaltats, preparació de sub-bases amb àrids diversos, ja siguin naturals, reciclats o artificials, sumministrament d'àrids i terres vegetals, entre d'altres.

La política interna de la nostra empresa és oferir un servei de qualitat i compromís amb els nostres clients, per tal de poder assessorar i cobrir les seves necessitats assolint sempre un preu competitiu i respectant sempre el medi ambient.

Entre el treballs que ha realitzat l'empresa, que ofereix els seus serveis tant al sector públic com al privat, destaquen la remodelació, demolició i substitució de passarel·les, amarratges i serveis del Port del Garraf i del Port de Vilanova i la Geltrú; el projecte d'adequació i reurbanització de l'urbanització La Ponderosa a Pontons; l'ampliació de l'Hospital Geriàtric de l'Ordal; l'enderrocament de l'antic edifici de l'Hotel Marina a Tarragona i l'ajardinament de la promoció Living Torredembarra, a banda d'altres treballs realitzats per a diversos promotors i constructors Catalunya.

Per a qualsevol dubte o petició, no dubtin a consultar-nos. Els atendrem sense cap mena de compromís per donar-los la millor solució.

No sabe cómo llegar a este lugar ?

Vulka Level

3.214 puntos
1.5Nivel
0 10
Subir Nivel