Clínicas y Centros Médicos Cleason, S.A.

Informacion sobre Clínicas Y Centros Médicos Cleason, S.a.

Clínicas y Centros Médicos Cleason, S.A. Estudis i Diagnosticos de la Salut / Isabel Aguiló Mesoterapia amb Nutrició Ortomolecular MariaCastellà Homeopatía Holística (per nens) Elena Aguiló Farmàtica 100% Natural / Juanjo Fuster

977246040 977 27 35 45 www.cleason.net C/Prat de la Riba, 10
43001, Tarragona - Tarragona

Estudis i Diagnòstic de la Salut / Isabel Aguiló

Si està interessat/ada en rebre un estudi de l' estat de la seva salut, només te que complementar el formulari que seguidament li facilitem i properament rebrà la cita del dia que pot anar a realitzar les probes necessàries al laboratori més proper al seu domicili.:

També ho pot realitzar per la seva Mútua. Al mateix formulari indique'ns quina es la seva Mútua i el telèfon per poder-nos adreçar.
Amb 30 dies aproximadament rebrà el seu diagnòstic.


Mesoteràpia amb Nutrició Orto-molecular Maria Castellà Nutrició (TauSalut 977 219 622)

La nutrició orto-molecular es part de la nutrició amb la qual es poden tractar infermetats.
Es divideix amb;
L'alimentació: És la correcció d'alguns aliments que ens perjudiquen i la combinació d'altres que ens ajudaran a millorar la nostra salut.
Nutrients addicionals: vitamines, minerals i oligoelements que el nostre cos necessita per tornar a funcionar correctament.
Mesoteràpia nutricional: Es una teràpia de recolzament que juntament amb la tècnica nutricional que ens ajuda a obtenir millors. Amb la mesoteràpia nutricional aconseguirem resultats molt ràpids al injectar solucions naturals entre les capes més superficials de la pell, per emulsionar, drenar, reduir, tonificar. També podem realitzar mesoteràpia nutricional facial, per aconseguir un rostre més jove de forma sana i natural.

Homeopatia Holística (per nens) Elena Aguiló

La homeopatia holística és una de les teràpies més adequades per nens. Elena Aguiló es una experta amb tècnica amb nutrició, infermetats infantils i homeopatia holistica per nens. Realitza tallers de projecció infantil sobre el comportament.

Farmàtica 100% Natural / Juanjo Fuster

Servei de comanda. Demani'ns els productes d'alimentació, així com els complements nutricionals que li recomani el seu o la seva nutricionista, dr/dra, si no el troba a la nostra tenda on line, si no el troba, enviï'ns un e-mail a comandes@100x100natural.cat amb el nom del producte així com el proveïdor a qui pertany i rebrà la comanda al seu domicili, amb l'horari de matí o tarda que prefereixi.
Transport Gratuït a Tarragona Ciutat.
Pot realitzar la comanda directament a www100x100natural.cat (properament serà l´enllaç a la tenda on line de cleason.net
També pot realitzar la seva comanda per telèfon.

Telf.: 977 24 60 40
web: www.cleason.net

No sabe cómo llegar a este lugar ?

Vulka Level

1.220 puntos
2.4Nivel
0 10
Subir Nivel